Vrijwilligers

Legotheek wordt geheel gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers. De werkzaamheden omvatten o.a. bezetting tijdens de openingstijden/uitleenadministratie, nieuw aangekochte/ingebrachte sets gereed maken voor uitleen, reparatie en onderhoud, websitebeheer- en redactie, pr en meer. Iedere dinsdagavond komen we (vrijblijvend) bij elkaar om allerhande werkzaamheden uit te voeren.

Stichting legotheek Eefde is dringend op zoek naar vrijwilligers. Momenteel werkt de legotheek met zo’n 17 vrijwilligers, maar dit is niet toereikend voor de bezetting en alle werkzaamheden. Tijdens de openingstijden van de legotheek is het erg belangrijk, dat er structureel drie medewerkers aanwezig zijn voor hand- en spandiensten. Niet alleen voor de lopende zaken tijdens de openingsuren en nieuwe leden wegwijs maken, maar ook voor allerlei andere werkzaamheden o.a. de uitleenadministratie- en registratie nieuwe leden, nieuw aangekochte/ingebrachte sets gereed maken voor uitleen, reparatie en onderhoud zijn extra handjes nodig. Ze vormen een hechte groep en iedereen doet vooral wat hij of zij leuk vindt en goed in is. En je bepaalt natuurlijk zelf jouw aantal beschikbare uren. Onze oproep luidt dus: Lijkt het je leuk om regelmatig te ondersteunen en helpen binnen een gezellig team en voel je affiniteit met de legotheek? Woon je in de buurt van Eefde? Neem dan snel contact met ons op, dat kan in de legotheek zelf tijdens de openingstijden of via ons mailadres info@legotheek.nl. Bellen kan ook via 06-57639399 (bereikbaar tijdens de openingsuren)

Openingstijden

Woensdag        14.30 tot 18.00 uur

Vrijdag               15.00 tot 18.00 uur

Zondag               11.00 tot 14.00 uur

Tijdens de openingstijden kun je zelf (kleine) modellen bouwen, voor de kleintjes is er mogelijkheid om op een speelkleed met kindersets te spelen en na toestemming mag je maquettes bouwen met speciale bouwstenen.

Agenda

Geen activiteiten.

Waar vind je legotheek?

Poortgebouw
Kazerneplein 6
7211 BM Eefde