Neem een kijkje

Legotheek heeft de beschikking over een ruim assortiment bouwsets/thema's. Voorbeelden hiervan zijn: Friends, Technic, Film, Space, Starwars, Trein en Creator. Alle thema's kun je vinden in het submenu Onze collectie (Homepagina)

De legotheek ontvangt via Facebook regelmatig foto's van liefhebbers die thuis mooie bouwwerkjes hebben staan. Klik hier om deze foto's te bekijken.

En natuurlijk foto's van onze eigen leden met hun eigen bouwresultaat!
Hieronder de Taj Mahal, een set met maar liefst 5922 onderdelen.

Klik verder op onderstaande foto's om te vergroten.

 

                                                                                                                                                                                    

 

Openingstijden

Woensdag        14.30 tot 18.00 uur

Vrijdag               15.00 tot 18.00 uur

Zondag               11.00 tot 14.00 uur

Let op: vanwege preventiemaatregelen coronavirus is vanaf maandag 11 mei 2020 de legotheek uitsluitend geopend na telefonische afspraak op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag voor inleveren/uitlenen (dus niet om te bouwen/spelen) via 06-51519312

Op feestdagen is de legotheek altijd gesloten, afwijkende openingstijden staan vermeld in het menu Agenda en op de facebookpagina van de legotheek

Tijdens de openingstijden kun je zelf (kleine) modellen bouwen, voor de kleintjes is er mogelijkheid om op een speelkleed met kindersets te spelen en na toestemming mag je maquettes bouwen met speciale bouwstenen. Je dient wel lid te zijn/worden van legotheek, dit kost slechts € 12,- per jaar.

Agenda

Geen activiteiten.

Waar vind je legotheek?

Poortgebouw
Kazerneplein 6
7211 BM Eefde