(In het) Nieuws

Legotheek (in het) nieuws

 • Op zondag 19 maart 2017 was het een gezellige drukte bij de legotheek tijdens de ondernemersmarkt OEPZ. Er stond er een hele lange tafel opgesteld met daarop gebouwd een grote stad compleet met station, rijdende treinen, een haven, een kermis en hele speciale knikkerbaan...Het was een geweldig schouwspel, zowel voor jong als oud, en trok heel veel bezoekers! De vrijwilligers hadden er heel wat uurtjes voorbereiding aan gehad.
 • Bekijk hier het filmpje https://youtu.be/zqBjRkHsUqM

  IMG_8819   IMG_8821SAMSUNG CAMERA PICTURES   SAMSUNG CAMERA PICTURES

 • Vanaf nu verkrijgbaar: CADEAUBON. Verras iemand met een jaarlidmaatschap van de legotheek in Eefde. Voorwaarde is wel, dat de begunstigde in de Gemeente Lochem of Zutphen woont. De cadeaubon kost slechts 12 euro en geeft een jaar recht op het lenen van alle thematische sets, er zijn er meer dan 1200! Een heel bijzonder cadeau.
  cadeaubon
 • De bouwdagen die legotheek organiseerde op 18 en 19 augustus 2016 waren een enorm succes. Tientallen enthousiaste bouwertjes hebben op het podium in dorpshuis Het hart een heel groot dorp gebouwd met gebruik van talloze thematische sets. Alle kinderen ontvingen na afloop een bon om gratis een foto van de bouwdagen af te halen bij DIO Drogisterij Peinemann in Eefde.
  Bouwdagen legotheek augustus 2016
 • Onlangs werd de legotheek verrast door een bezoekje van de heer A.F.G. Avis, hij was van 1970-1992 directeur van Lego NL in Grootegast. Hij kwam persoonlijk een originele en unieke litho met daarop een lego labyrint overhandigen, die ten tijde van zijn functioneren op zijn werkplek/kantoor hing. Marco Naafs, één van de vrijwilligers, nam de litho in ontvangst. Legotheek is de heer Avis erkentelijk voor deze schenking, hij is inmiddels benoemd tot erelid van de legotheek en ontving daarvoor een speciale oorkonde.

 • Legotheek was aanwezig tijdens de Eefdese ondernemersmarkt OEPZ op 20 maart 2016:

legotheek

 

 

 

Openingstijden

Woensdag        14.30 tot 18.00 uur

Vrijdag               15.00 tot 18.00 uur

Zondag               11.00 tot 14.00 uur

Tijdens de openingstijden kun je zelf (kleine) modellen bouwen, voor de kleintjes is er mogelijkheid om op een speelkleed met kindersets te spelen en na toestemming mag je maquettes bouwen met speciale bouwstenen. Je dient wel lid te zijn/worden van legotheek, dit kost slechts € 12,- per jaar.

Agenda

Geen activiteiten.

Waar vind je legotheek?

Poortgebouw
Kazerneplein 6
7211 BM Eefde